Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ

Σε έναν αγώνα χωρίς κανένα απολύτως βαθμολογικό ενδιαφέρον η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ, έχοντας κατοχυρώσει την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο της Β΄ Εθνικής, ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ. Η ΑΣΠΙΔΑ παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες και ο προπονητής της ομάδας μας βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, και να δώσει  χρόνο συμμετοχής άλλους. Χωρίς να αυξήσει τους ρυθμούς της η ομάδα και με βασικό στόχο να εναλλαχθούν και να δοκιμαστούν αρκετά σχήματα ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεών της, οδηγήθηκε σε αρκετά λάθη στην επίθεση κι έμεινε στην φτωχή συγκομιδή των 15 γκολ, παρότι στην άμυνα για ακόμη ένα παιχνίδι είχε καλή απόδοση.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας της ομάδας μας είναι το Σάββατο 5 Απριλίου στις 18:00  στο Αμοιρίδειο κόντρα στην ομάδα της Προσοτσάνης.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
3-2, 5-5, 7-9 (ημίχρονο), 11-11, 14-13, 17-15 (τελικό σκορ)

Η σύνθεση της ομάδας:
Κολοκούρης Γιάννης, Φελεκίδης Βαγγέλης, Παπαστάμου Θόδωρος, Ναθαναηλίδης Παρασκευάς (5), Συμεωνίδης Γιάννης, Καζαντζίδης Νίκος (2), Μπέλλιας Σπύρος, Καραπαπάζογλου Χρήστος, Σαλή Ογλού Γιλμάζ (1), Ρούφος Κωνσταντίνος (1), Μπρατίδης Γιάννης (5), Μιχαηλίδης Γιώργος (1), Μισαηλίδης Αλέξανδρος.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου