Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ήττα από την Δράμα '86 αλλά ικανοποίηση για την εμφάνιση

Η Ασπίδα ηττήθηκε στο δεύτερο φιλικό αγώνα που έδωσε σήμερα στην Δράμα εναντίον της ομάδας της "Δράμας '86", η οποία αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία στο handball. Η ξανθιώτικη ομάδα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της  απέναντι σ' έναν ισχυρό αντίπαλο, με πληρέστερο ρόστερ, καλύτερη φυσική κατάσταση και πιο προχωρημένο αγωνιστικό επίπεδο, στοιχεία που καταδεικνύουν τις ποιοτικές διαφορές μεταξύ των δύο κατηγοριών αλλά και το διαφορετικό χρονοδιάγραμμα που τηρείται, όσον αφορά στην αγωνιστική ετοιμότητα των δύο αντιπάλων, καθώς μην ξεχνάμε, πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Α2 ξεκινούν την επόμενη βδομάδα, ενώ το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής αρχίζει στις αρχές του Δεκέμβρη!

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας ξεκίνησε με τους δύο αντιπάλους να συμβαδίζουν στα πρώτα 15 λεπτά, σημείο στο οποίο η ομάδα της Δράμας "έτρεξε" ένα μικρό σερί εκμεταλλευόμενη τα λάθη και τα κενά στην άμυνα της "Ασπίδας", για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με το σκορ στο 16-11. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τη διαφορά να κυμαίνεται σταθερά στα 5-6 γκολ. Οι αρκετές αλλαγές και τα διάφορα σχήματα που δοκίμασαν οι δύο προπονητές επηρέασαν ως ένα βαθμό τον ρυθμό του αγώνα και το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο με σκορ 29-22.

Ήταν μια πολύ σημαντική αλλά και χρήσιμη δοκιμή ενόψει των επίσημων αγώνων, η οποία έκανε εμφανείς ορισμένες αδυναμίες, παράλληλα, όμως, δημιούργησε και αρκετές προσδοκίες, με δεδομένη την ικανοποίηση, που επικράτησε στις τάξεις του προπονητή και των αθλητών, για την εμφάνιση και τη συνολική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου