Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ο νέος τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας κι η κλήρωση των ομίλων

Δημοσιεύθηκε πριν λίγες μέρες (Πέμπτη 12/9) η Ειδική Προκήρυξη από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, που αφορά στο νέο σύστημα, με βάση το οποίο θα αναδεικνύονται οι ομάδες της Β' Εθνικής, που θα προβιβάζονται στην Α'2 Εθνική Κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Σύμφωνα μ' αυτήν ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα είναι ο εξής:
"Μετά την ολοκλήρωση της Α' φάσης του πρωταθλήματος της Β' Ανδρών, όπου οι ομάδες θα συναντηθούν ανά όμιλο ένας προς όλους σε δύο γύρους, η πρόκριση για την άνοδο στην Α2 Ανδρών θα γίνει ως ακολούθως:
Οι τρεις ομάδες που κατέλαβαν την 2η θέση στους ομίλους 1ος, 2ος, 3ος (3 ομάδες), θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνα μπαράζ ένας προς όλους σε ουδέτερη έδρα σε μονό γύρο. Ο νικητής των αγώνων αυτών μαζί με τις τρεις ομάδες που κατέλαβαν την 1η θέση στους ομίλους 1ος, 2ος, 3ος (4 ομάδες) θα παίξουν αγώνες μπαράζ ένας προς όλους σε ουδέτερη έδρα σε μονό γύρο. Οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης βάσει βαθμολογίας προβιβάζονται στον Νότιο όμιλο (Α' όμιλο) της Α2 Ανδρών 2014-2015.
Αντίστοιχα η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί στους ομίλους 4ος, 5ος, 6ος, που αφορά τις ομάδες της Βόρειας Ελλάδας και οδηγεί σε άνοδο στον Β' όμιλο της Α2 Ανδρών 2014-2015."

Όπως είναι γνωστό, η "ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ" συμμετέχει το Σαββατοκύριακο 28-29/9 σε αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη της ομάδας, που θα προβιβαστεί στην Α΄2 Εθνική Κατηγορία για την παρούσα αγωνιστική περίοδο. Εφόσον δεν επιτευχθεί η άνοδος, η ομάδα μας θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας και κληρώθηκε στον 5ο Όμιλο με τους εξής αντιπάλους:


5ος ΟΜΙΛΟΣ
(6 ομάδες)
ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
*ΑΠΣ ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ.
ΟΛΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΣ ΔΗΜΟΚΡΟΤΕΙΟ 2002


Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου