Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πρεμιέρα με το δεξί για την Ασπίδα


aspida-kyklopesΜε ιδανικό τρόπο ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής Χάντμπολ η νεοσύστατη ομάδα της Ασπίδας, που στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα επικράτησε με 27-20 κόντρα σε ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.



Αποδίδοντας εξαιρετικό χάντμπολ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με εξαιρετικές ενέργειες τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση η ομάδα της Ασπίδας πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και μάλιστα απέναντι σε μια από της πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Θεόδωρου Βαφειάδη από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμετρήσεις είχε τον έλεγχο του αγώνα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καζαντζίδη κατάφερε να πάρει διαφορά την οποία όχι μόνο κράτησε αλλά την ανέβασε κιόλας φτάνοντας στο τελικό 27-20. Στο πρώτο 30λεπτό η ομάδα της Ασπίδας προηγείτο με 13-11, ενώ στην επανάληψη παίζοντας εξαιρετική άμυνα περιόρισε τους παίκτες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης και με εξαιρετικές επιθέσεις στον αιφνιδιασμό κατάφερε να φτάσει στο τελικό 27-20.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ(6), ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ(2), ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ(6), ΜΠΡΑΤΙΔΗΣ(4), ΒΑΚΚΑΣ(6), ΤΣΟΡΔΑΣ(3), ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΦΕΛΕΚΙΔΗΣ, ΣΑΛΗ ΟΓΛΟΥ, ΚΟΛΟΚΟΝΗΣ, ΔΟΥΓΙΑΣ, ΛΙΟΝΤΟΣ
ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ(8), ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ(1), ΘΕΟΔΩΡΟΥ(4), ΤΣΑΗΤΣΑΛΗΣ(2), ΧΑΡΙΤΟΥΔΗΣ(2), ΚΡΕΩΝΑΣ(2), ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ Η.(1), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΜΝΙΑΣ,ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ Κ. , ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΟΒΑΓΙΑΝ, ΡΟΜΠΙΔΗΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου