Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος του πρώτου γύρου


ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: 16-24

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο του ομίλου της στην Β’ Εθνική Κατηγορία στο handball η ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης. Οι Ξανθιώτες νίκησαν μέσα στην Προσοτσάνη Δράμας την τοπική ομάδα με 16-24 διευρύνοντας το νικηφόρο σερί τους και παρέμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου. Ήταν ένας αγώνας που χαρακτηρίστηκε από γρήγορο ρυθμό, χωρίς πολλές διακυμάνσεις στο σκορ. Από το 20ο λεπτό, η ΑΣΠΙΔΑ απέκτησε μια μικρή διαφορά, η οποία σταδιακά αυξανόταν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και έφτασε τα 5 τέρματα. Το επιθετικό black out της ομάδας στην αρχή του 2ου ημιχρόνου (σκόραρε το πρώτο της τέρμα μόλις στο 38ο λεπτό  με τον Μισαηλίδη) σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα της Προσοτσάνης, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πλησιάσουν στο σκορ. Στο σημείο εκείνο, με καλή άμυνα και περισσότερο ορθολογικές επιλογές στην επίθεση η ΑΣΠΙΔΑ ξέφυγε και πάλι στο σκορ με τη διαφορά να φτάνει τα 8 τέρματα στο τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών!

Για την ΑΣΠΙΔΑ στυλοβάτες στην επίθεση για ένα ακόμη παιχνίδι υπήρξαν οι Καζαντζίδης και Ναθανηλίδης, ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά των δύο τερματοφυλάκων της ομάδας Κολοκούρη και Στεφανίδη και η αμυντική συμπεριφορά του Μπρατίδη. Στα θετικά, τέλος, η καλή εμφάνιση του Ρούφου, η πρώτη παρουσία του Μισαηλίδη με την φανέλα της ομάδας, που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση και το γεγονός ότι όλοι οι παίχτες πήραν χρόνο συμμετοχής!

Επόμενος αγώνας της ομάδας το Σάββατο 8 Μαρτίου με αντίπαλο την ομάδα της Ο.Λ.Α.Δ. μέσα στη Δράμα!

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
3-5, 6-7, 7-12 (α΄ ημίχρονο), 11-13, 14-18, 16-24 (τελικό σκορ)

Η σύνθεση της ομάδας:
Κολοκούρης Ιωάννης, Στεφανίδης Πέτρος, Ρουμελιώτης Στέφανος (2), Τραχανατζής Αρσένης (2), Ναθαναηλίδης Παρασκευάς (6), Συμεωνίδης Ιωάννης, Καζαντζίδης Νίκος (8), Μπέλιας Σπύρος, Καραπαπάζογλου Χρήστος, Ρούφος Κωνσταντίνος (2), Μπρατίδης Ιωάννης (3), Μισαηλίδης Αλέξανδρος (1).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου