Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Έκανε το 3 στα 3 και έμεινε μόνη πρώτη

Συνέχεια στις επιτυχίες για την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης στο handball, η οποία νίκησε την Κυριακή εκτός έδρας την ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Κομοτηνής και έμεινε μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα! Σε έναν δύσκολο, όπως εξελίχθηκε αγώνα, η ομάδα μας, σαφώς επηρεασμένη από την αγωνιστική απραγία του τελευταίου μήνα, παρότι υπήρξε νωχελική στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, υπερκέρασε την σθεναρή αντίσταση του Δημοκριτείου και έφυγε νικήτρια από την Κομοτηνή με 22-24! 

Το ενθουσιώδες ξεκίνημα των γηπεδούχων βρήκε σύντομα απάντηση από την Ασπίδα, και το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να προηγείται με 8-11. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η ψαλίδα έκλεισε και πάλι, χωρίς όμως η Ασπίδα να χάσει το προβάδισμα σε κανένα σημείο αγώνα. Στο 50' μάλιστα η διαφορά έφτασε και τα 5 γκολ (16-21)! Στο τελευταίο δεκάλεπτο η πίεση των γηπεδούχων και η κούραση των παιχτών της ομάδας μας οδήγησαν σε αρκετά λάθη και λανθασμένες επιλογές, συνέπεια των οποίων ήταν η μείωση της διαφοράς, για να ολοκληρωθεί τελικά ο αγώνας με σκορ 22-24!

Από την Ασπίδα ξεχώρισαν οι Στέφανος Ρουμελιώτης και Νίκος Καζαντζίδης, οι οποίοι σημείωσαν από 8 τέρματα, ενώ πολύ καλή ήταν η παρουσία του Νίκου Πατσατζή, του Χρήστου Καραπαπάζογλου και του Πάρη Ναθανηλίδη, οι οποίοι είχαν σημαντική συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση!
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Αμοιρίδειο με αντίπαλο την ομάδα του Πανσερραϊκού!

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:
Α΄ ημίχρονο: 4-1, 6-6, 8-11 (ημίχρονο)
Β΄ ημίχρονο: 12-16, 16-21, 22-24 (τελικό σκορ)

Η σύνθεση της ομάδας μας:
Κολοκούρης Γιάννης, Στεφανίδης Πέτρος, Ρουμελιώτης Στέφανος (8), Πατσατζής Νικόλαος, (2), Ναθαναηλίδης Παρασκευάς (1), Καζαντζίδης Νικόλαος (8), Μπέλιας Σπύρος, Καραπαπάζογλου Χρήστος (2), Ρούφος Κωνσταντίνος, Μπρατίδης Ιωάννης (2), Σαλή Ογλού Γιλμάζ, Παπαστάμου Θεόδωρος (1).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου